Search This Blog

Starity cikkek

Adam Levine Mary J. Blige tanácsait követi
Adam Levine amellett, hogy tagja és frontembere a Maroon 5 nevű amerikai együttesnek, a The Voice nevű tehetségkutató állandó zsűrije is.


A The Voice kapcsán kapott tanácsot a szupersztár Mary J. Blige-tól. Pontosabban nem is Adam, hanem csapata, ugyanis Mary nekik fog besegíteni a közelgő harmadik évadban, hiszen tanácsadójukként lesz jelen minden élő show-ban.

Adam ekképpen áradozott a művésznőről: „Mindig is hatalmas rajongója voltam! Szóval ez nagyszerű lehetőség, és nagyon örülök, hogy ő veszi kezelésbe a csapatomat!”

Mary és Adam más el is kezdték a közös munkát, amiről az énekesnő így nyilatkozott: „Adam bámulatos ember! Nagyon boldog vagyok, hogy vele és a csapatával dolgozhatok!”

Blige nem az egyetlen, aki megjelenik segítőként a harmadik évadban. Blake Shelton csapatát az énekes Michael Buble segíti majd. Azt viszont egyelőre homály fedi, hogy Christina Aguilera és Cee Lo Green segítője ki lesz, de a két már nyilvánosságra kerülő név alapján biztosak vagyunk benne, hogy szintén nagy nevek állnak majd be közéjük.

A The Voice harmadik évada szeptember 10-én rajtol az NBC csatornán.
Egy filmben Adam Levine és Keira Knightley
Már forgatják a színésznő és a Maroon 5 énekesének főszereplésével a Can a Song Save Your Life? című filmet, aminek kedvéért Adam még egy egészen extrém arcszőrzetet is bevállalt.
Nemrég elkezdték New Yorkban forgatni Adam Levine és Keira Knightley új, közös filmjét, a Can a Song Save Your Life?-ot, ami valószínűleg 2013-ban lesz látható a mozikban.
A John Carney által rendezett filmben Keira egy énekesnőt, Adam pedig egy tehetségeket felkutató ügynököt alakít, akik találkoznak, és a zenén keresztül egymásra találnak, majd szerelembe esnek.
Már az is meglepő, hogy a Karib-tenger kalózai sztárja énekesnői szerepbe bújik, de ami még érdekesebb: a színészi babérokra is törő énekest egy hatalmas szakállal forgatja a filmet!
Adam nemrég posztolta ezt a képet, majd ezt írta a Twitter-profiljára: „Ma reggel forgattuk az első jeleneteket, azt hiszem, elég jó voltam, mivel nem kiabált rám senki" – majd azt is hozzátette, hogy szerinte úgy néz ki, mint egy grizzlymedve.
Azt nem lehet tudni, hogy igazi-e a szakáll, vagy csak oda van ragasztva, de az már biztos, hogy a két sztáron kívül még Mark Ruffalo és Hailee Steinfeld is szerepet fog kapni a filmben, aminek a forgatásáról már meg is érkeztek az első paparazzi fotók.

Adam Levine nem akar megházasodni

A Maroon 5 énekese csupán pár hete szakított modell kedvesével, Anne V-vel, de máris kijelentette, hogy soha többé nem akar a házasságon gondolkodni.

„Közel sem vagyok benne biztos, hogy a házasság nekem való. Már többször kértem meg lány kezét, ám a házasság előtt mindig bekavart valami. Ezek után nem vagyok benne biztos, hogy házosodni szeretnék valaha – legalábbis jelenleg ezt érzem” – nyilatkozta a 33 éves énekes.
A Maroon 5 frontembere és modell barátnője, Anne V két év után ment szét, miután a lány szakított vele egy sajtótájékoztatón.
„Adam és én úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk. Még mindig szeretjük és tiszteljük egymást, de már csak mint barátok” – nyilatkozta akkor a lány.
Az eset után az énekes depresszióba süllyedt, és szerelmi bánatban szenvedett, ám úgy tűnik, ennek vége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése