Search This Blog

2013. április 3., szerda

Közös turné

Az amerikai énekesnő és a rockbanda szóvivői megerősítették, hogy ezen a nyáron együtt fognak koncertezni.


Jay-Z és Justin Timberlake párosa után újabb két szupersztár indul közös turnéra szülőhazájában. Ma reggel a híres rockbanda, a Maroon 5 jelentette be, hogy augusztus elsején St. Louisban indul a 2013 Honda Civic Tour elnevezésű turnéjuk, amelyen olyan sztárok kísérik őket, mint Kelly Clarkson. PJ Morton, Rozzi Crane és Tony Lucca.



Egy sajtóközleményben a banda frontembere, Adam Levine így nyilatkozott: „Nagyon igatottak vagyunk a Honda Civic Tour miatt. Kelly, PJ, Rozzi és Tony mindannyian egyedülálló és csodálatos művészek. Alig várom, hogy együtt turnézzunk velük. Minden egyes este nagyszerű lesz.”

A Maroon 5 folyamatosan ontja a kislemezeket a tavaly megjelent albumukról, amely az Overexposed címet viseli. A legutóbbi, a Daylight jelenleg a Billboard Hot 100 slágerlistáján a tizenkettedik helyen tartózkodik, és gyakran hallható a rádióban.

Eközben Kelly Clarkson éppen turnézik a Greatest Hits: Chapter One, címet viselő válogatásalbumával, amelyről leginkább a két vadonatúj kislemez, a Catch My Breath és a People Like Us örvend nagy népszerűségnek. A jegyek már április 6-ától kaphatóak az augusztus elsején kezdődő turnéra.



És végül hoztam nektek erről egy videót is :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése